Karriär

När du vill bli en av oss

Alterview är ett kunskapsföretag med öppen företagskultur där eget initiativ och personlig utveckling uppmuntras. Samtidigt som det finns stora krav på att leverera, både internt och externt. Alltså frihet under ansvar, kort och gott.

Kunskapsspridning är en väsentlig del för oss. En stor del av våra resurser återinvesteras i fortbildning och personlig utveckling. Detta av den enkla anledningen att för ett ett konsultbolag är konsulterna den största tillgången, alltså du.

Just nu söker vi

 

Supportanalytiker/Ekonom

Vi söker en driven ekonom/redovisningsekeonom till vårt support-team. Som supportanalytiker på Alterview kommer du att  arbeta med supprt-case och även nya beställningar, mestadels på kontoret men ibland även ute hos kund. Du kommer också att stötta konsulterna i projekten och ha en stödjande roll i våra kunders dagliga arbete med NetSuite.

För att lyckas i rollen har du en akademisk utbildning inom ekonomi samt några års relevant arbetslivserfarenhet av ekonomisystem. Vi söker dig som är driven och serviceinriktad och som tycker om att snabbt sätta dig in i en komplex situation där du ska kunna lyssna till kundens unika behov och bidra med konstruktiva förslag.

Läs mer om tjänsten och ansök här!

 

Vi är alltid intresserade av

 

Applikationskonsulter

Vi vill förstärka vår organisation med fler duktiga konsulter. Vi söker därför applikationskonsulter med inriktning på NetSuite, Oracle E-Business Suite, JD Edwards eller Peoplesoft. Arbetsuppgifterna omfattar att implementera affärssystemet hos kund, att specificera och skapa tillägg och förändringar, att bistå kunden med förvaltning och utbildning. Du bör ha några års erfarenhet av ovanstående system, antingen som konsult eller som motpart. Du bör ha deltagit i implementationsprojekt eller utvecklingsprojekt, och behärska antingen utvecklingsverktyg, systemfunktionalitet eller verksamhet.

Den vi söker

Vi söker dig som är kunnig, serviceinriktad och flexibel Du ska snabbt kunna sätta dig in i en komplex situation, hjälpa kunden för att sedan snabbt byta både arbetsplats och arbetsuppgift. När uppgiften är löst är det ofta dags för ett nytt uppdrag med nya människor och nya förutsättningar. Du ska kunna lyssna och bidra med konstruktiva förslag. Du ska trivas med att både arbeta i grupp och utföra arbete enskilt.

Vi tror att du har en…

• Akademisk utbildning inom ekonomi, systemvetenskap eller teknik.
• Du vill bredda dig inom både verksamhet och teknik.
• Du är resultatinriktad, flexibel och stresstålig.

 
Kontakta oss om detta stämmer överens med din profil!