Karriär

Alterview är ett kunskapsföretag med öppen företagskultur där eget initiativ och personlig utveckling uppmuntras. Samtidigt som det finns stora krav på att leverera, både internt och externt. Alltså frihet under ansvar, kort och gott.

Kunskapsspridning är en väsentlig del för oss. En stor del av våra resurser återinvesteras i fortbildning och personlig utveckling. Detta av den enkla anledningen att för ett ett konsultbolag är konsulterna den största tillgången, alltså du.
 

Just nu söker vi

Supportkonsult med erfarenhet av NetSuite

Alterview säljer och implementerar det världsledande molnbaserade affärssystemet NetSuite. Vi har funnits på marknaden sedan 1998 och har haft en konstant tillväxt kring affärssystem från Oracle och NetSuite. NetSuite är 100 % molntjänst, modernt, användarvänligt och snabbt växande med fler än 40 000 företagskunder och hundratusentals användare i ca 200 länder. Då vi verkar på en växande marknad söker vi en driven supportanalytiker/supportkonsult som ska vara med och stärka upp vårt team.

Arbetsbeskrivning

Som supportanalytiker på Alterview kommer du att ingå i support-teamet och arbeta med supprt-case och även nya beställningar, mestadels på kontoret men ibland även ute hos kund. Du kommer också att stötta konsulterna i projekten och ha en stödjande roll i våra kunders dagliga arbete med NetSuite. Du kan också tänkas bli delaktig i Alterviews utveckling av svenska lokaliseringen till NetSuite.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen har du en akademisk utbildning samt några års erfarenhet av NetSuite eller i en supportroll av ett annat CRM- eller ERP-system. Du ska tidigare ha arbetat med ekonomisystem/affärssystem. Du ska även behärska både svenska och engelska.

Vi söker dig som är kunnig och serviceinriktad och som tycker om att snabbt byta arbetsuppgifter, men även att djupdyka i detaljer för att bli expert i NetSuite. Du ska vara driven och inte rädd för snabbt kunna sätta dig in i en komplex situation där du ska kunna lyssna till kundens unika behov och bidra med konstruktiva förslag. Då det tar lång tid att lära sig NetSuite så har Alterview ett långsiktigt perspektiv på alla anställningar.

Vi erbjuder dig

Alterview är ett kunskapsföretag med många kompetenta medarbetare. Vi sitter i fina lokaler belägna i Solna centrum. Vi lägger mycket kraft på att få alla att triva. Vi har en platt organisation där det finns stora möjligheter till egna initiativ och personlig utveckling. Vi har en öppen företagskultur med både frihet och ansvar.

Din ansökan

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För frågor eller ansökan är du välkommen att kontakta Stefan Faith-Ell på 0709-472 013 eller stefan.faith-ell@alterview.se

Välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att höra från dig!

 

Vi är alltid intresserade av

Applikationskonsulter

Vi vill förstärka vår organisation med fler duktiga konsulter. Vi söker därför applikationskonsulter med inriktning på NetSuite, Oracle E-Business Suite, JD Edwards eller Peoplesoft. Arbetsuppgifterna omfattar att implementera affärssystemet hos kund, att specificera och skapa tillägg och förändringar, att bistå kunden med förvaltning och utbildning. Du bör ha några års erfarenhet av ovanstående system, antingen som konsult eller som motpart. Du bör ha deltagit i implementationsprojekt eller utvecklingsprojekt, och behärska antingen utvecklingsverktyg, systemfunktionalitet eller verksamhet.

Den vi söker

Vi söker dig som är kunnig, serviceinriktad och flexibel Du ska snabbt kunna sätta dig in i en komplex situation, hjälpa kunden för att sedan snabbt byta både arbetsplats och arbetsuppgift. När uppgiften är löst är det ofta dags för ett nytt uppdrag med nya människor och nya förutsättningar. Du ska kunna lyssna och bidra med konstruktiva förslag. Du ska trivas med att både arbeta i grupp och utföra arbete enskilt.

Vi tror att du har en…

• Akademisk utbildning inom ekonomi, systemvetenskap eller teknik.
• Du vill bredda dig inom både verksamhet och teknik.
• Du är resultatinriktad, flexibel och stresstålig.

Kontakta oss om detta stämmer överens med din profil!