Affärssystem som tillpassas efter ditt företag och ert sätt att jobba. Istället för tvärtom.

Alterview har Sveriges mest erfarna konsulter på molnbaserade affärssystem från NetSuite och Oracle. Två av marknadens mest använda och prisbelönta affärssystem. Med ett brett standardsystem som grund erbjuder vi kringtjänster som gör att ditt företag får en snabb, enkel och smidig tillpassning. Till exempel stöd vid upphandling, processutveckling, införande, förvaltning och uppgradering.

Sedan starten 1998 har vårt mål varit att varje lösning ska göras effektivt och med minsta möjliga tidsspill för både dig som kund men också för oss. Det låter självklart, eller hur? Ändå visar erfarenhet och utvärderingar att administration, informationsöverföring, verifiering, ställtider, etc står för en allt större del av det totala arbetet. Speciellt när antalet inblandade i projektet blir fler.

Med över 16 års erfarenhet av att hjälpa företag ställa om till nya lösningar kan våra konsulter genomföra hela processen med endast ett fåtal inblandade. Vårt arbetssätt och vår kompetens tillåter oss dessutom att utföra leveranser snabbt, smidigt och effektivt.